HOLD 040


VGF Deluxe 20+
Mix hold

Om holdet:

VGF Deluxe er for dig, der elsker gymnastik og ønsker at dyrke det sociale fællesskab. Holdet er et mix-hold, hvor træningerne opstartes sammen og derefter deles op i rytme og spring.

På rytmesiden er der fokus på grundgymnastikken, den fysiske træning samt inspiration fra dansens verden. Derudover skal vi også lege og udfordres med et håndredskab. Vi vil tilrettelægge træningerne, så der vil være udfordringer for alle.

På springsiden er der fokus på springgymnastikken. Vi sammensætter træningerne, så alle kan være med uanset niveau og bliver udfordret på det individuelle niveau, teknik og styrke, alt sammen med hyggen som første prioritet. På springsiden vil der være rytmiske sekvenser som vil indgå i opvisningsprogrammet.

Hvad enten du er nybegynder eller øvet gymnast, har vi plads til alle! Så har du lysten til at lære noget, og synes det ovenstående lyder som noget for dig, så mød op til første træning!

I løbet af året vil der være en del sociale arrangementer bl.a. ekstra træninger, opvisninger og fester. Der skal påregnes mellem 4-7 opvisninger/stævner. Datoerne for dette vil blive lagt op hurtigst muligt efter sæsonstart.

Vi forventer, at man er aktivt deltagende på holdet og deltager i både træninger og opvisninger.

Så hvis du gerne vil udfordres og have nogle sjove træninger, så mød op på VGF Deluxe, og se om dette kunne være holdet for dig.

Vi glæder os til at se dig! 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG HOLDET!
 

Aldersgruppe: 20 + 

Sted: Idrætscenter Vest 

Opstart: 19. august 2024 kl. 20.00 - 22.00

Herefter: Mandage 20.00 - 22.00

Kontingent: 2200 kr. betales over to rater. Pris for kontingent inkluderer træning samt opvisningsdragt + evt. håndredskaber
Forsikring: Gymnasterne er IKKE dækket af foreningens forsikring, hvorfor det er vigtigt at tegne egen ulykkesforsikring i tilfælde af skade. 


Instruktører: Mie Rathkjen - 2012 0673
, Frederikke Bitsch, Thomas Manbjerg, Mikael Aaes Lykke - 31 72 20 82, Jeppe Kirkegaard
 
 
Find os på:

Vi takker vore sponsorer

Vestjysk Gymnastikforening

Døesvej 56, 7500 Holstebro