HOLD 034


Spring/Rytme 8-10 år
Om holdet: 

Spring/rytme piger er et let øvet hold for piger født 2014-2016, der gerne vil komme videre inden for gymnastikken. Holdet er et konkurrencehold og det er derfor vigtigt at gymnasten allerede har styr på grundøvelserne.


For at kunne starte på holdet, skal man gerne kunne:

· Håndstand

· Vejrmølle

· Ophop i minitrampolin (med samlet afsæt)

· Kolbøtte/salto over skumplint i minitrampolin


Gymnasten skal også være klar til at høre efter og deltage aktivt gennem hele træningen.

På spring/rytme piger vil vi træne både spring og rytme.

Springtræningen vil bestå af banespring forlæns og baglæns samt minitrampolin. Vi vil lave teknikstationer, der vi træner enkelte deler af springet og vi vil prøve at sætte flere spring sammen. Vi vil lære fx. arabespring, flikflak, kraftspring, overslag og salto.

Udover spring vil gymnasterne lære en rytmeserie, øve rytmiske momenter og træne deres rytmiske evner gennem opvarmning og leg.


Holdet vil være er et konkurrencehold, med målet at stille op til en TeamGym Aspirant konkurrence i foråret, og eventuelt nogle mindre konkurrencer i foreningsregi.

Fokusset med konkurrencerne vil være at ”lære at konkurrere”, skabe gode erfaringer og have det sjovt. Vi vil ikke lægge vægt på resultater og medaljer, men i stedet prøve at skabe en sjov dag sammen og lære at træne op til et mål.

TeamGym er en konkurrenceform der man stiller op som hold og konkurrerer sammen med sine holdkammerater. Holdet stiller op i minitrampolin, bane og rytme. På et TeamGymhold er alle gymnaster lige vigtige og det er derfor vigtigt at man støtter og hepper på sine holdkammerater.


Konkurrencegebyr, konkurrencelicens (begynderlicens) og konkurrencedragt er en del af kontingentet.


Der vil være maks. 24 pladser på holdet.

Det er ikke et udtaget hold, men trænerne beslutter hvis gymnasten er klar til at gå på holdet. Hvis trænerne vurderer at det ikke er det rigtige hold, hjælper vi at finde et andet hold der passer bedre til gymnastens niveau.
 


Aldersgruppe: Piger 8-10 år (født i 2014-2016)

Sted: Lægårdens Efterskole (springcenteret)

Opstart: Tirsdag d. 13. august 2024 kl. 17.00 - 18.30

Herefter: Tirsdage kl. 17.00 - 18.30

Kontingent: 1800 kr, betales over to rater. Prisen inkluderer dragt, konkurrencegebyr og licens.
Forsikring: Gymnasterne er IKKE dækket af foreningens forsikring, hvorfor det er vigtigt at tegne egen ulykkesforsikring i tilfælde af skade.
 
Holdansvarlig: Hanna Bergmark - 60 55 90 50  - hannabergmark@hotmail.com og Mikaela Fors - 61 74 93 61

Hjælpeinstruktør: Alma

 
 
Find os på:
 
Vi takker vore sponsorer

Vestjysk Gymnastikforening

Døesvej 56, 7500 Holstebro