HOLD 124


Jumping Fitness 

Om holdet:

KOM OG PRØV JUMPING FITNESS I HOLSTEBRO HOS VGF. 

Jumping fitness er workout på små trampoliner og deres støddæmpende virkning gør, at led ikke bliver belastet på samme måde som ved eks. alm. hop og løb. Jumping fitness styrker din balance og led og giver høj forbrænding, som er effektivt ved vægttab.

Fantastisk sjov og effektiv cardio træning til festligt og energifyldt musik, som udøves i selskab med en erfaren instruktør, der kan tilbyde et øvet program med 98 serier for både øvede og nye deltagere. Forbrænd imellem 500-1000 kcal på en time.

Vi plejer at tilpasse programmet, så alle kan være med. Der holdes to minutters pause midtvejs og de sidste 10 minutter af programmet bliver brugt på toning enten i form af styrketræning, kludetræning eller tabata. 

Vi har 11 trampoliner, så der kan være 10 deltagere foruden instruktøren. 

BETALING VIA KLUBBENS MOBILEPAY NUMMER 38161 - ELLERS ER TILMELDING IKKE GÆLDENDE (husk at skrive i kommentarfelt at det er tilmelding til jumping fitness)


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG HOLDET!


Pris: Et 3 måneders abonnement koster 500 kroner for begge hold. Er der ledige trampoliner i form af afbud, kan man deltage for 30 kroner pr. gang. 
Sted: Døesvejens Fritidscenter, multisalen
Opstart: Mandag d. 7. August 2023 kl. 18.30 - 19.30
Herefter: Mandage og torsdage fra 18.30 - 19.30


Instruktør: Heidi Justesen - 5073 1625


Find os på:

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN