HOLD 056

VGF Movement

Om holdet:

VGF Movement er et nyopstartet hold for unge gutter med blod på tanden og lysten til en ekstra udfordring inden for dans og rytme. 

Holdet er inspireret af PI-mænd på Sjælland og Projekt Movement, som har formået at samle drenge/mænd omkring dans, rytme og bevægelse. Et formål jeg ønsker at udfolde i Vestjylland.

VGF Movement har derfor til opgave at give unge drenge og mænd chancen for at udvikle sig og dygtiggøre sig mere inden for bevægelse, både i det gymnastiske, men også inden for dansens verden. 

Holdet bliver et opvisningshold med 3-5 opvisninger. Der vil være stor fokus på træningerne, hvilket betyder, at opvisninger holdes nede på et minimum, da holdet gerne vil tilgodese de ugentlige hold, som folk ellers går på. 

Holdet kommer til at træne ca. hver 3. søndag fra kl. 13-16 på Idrætscenter Vest. (Kalender for træninger kommer hurtigst muligt).
 

Da jeg kun er én instruktør til at varetage holdet, så kommer der til at blive et maksimum på 20-25 personer på holdet. Det betyder derfor, at der ville blive en fortræning for dem der har lyst til at gå på holdet og afhængig af antal deltagere, så ville der muligvis blive en udvælgelse efter fortræningen, hvis vi kommer over de 20-25 deltagere. 

Turister er også mere end velkommen på VGF Movement.

 

 

Lidt om mig.

Mit navn er Sebastian Juan, jeg er 22 år gammel og kommer oprindeligt fra Hobro. Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit liv og har siden mit efterskoleophold på Bjergsnæs Efterskole 16/17 gået til gymnastik i Holstebro. Lige siden da, har jeg gået på hold som Holstebro Mini-rep, Holstebro Rep, Nord Rep, Fyns Rep, Viborg Elitehold, Ollerup Elitehold, Ollerup Dansekompagni og har i sæsonen 22/23 været instruktør på Holstebro Mini-rep og danselærer på Vedersø Idrætsefterskole. 

Til næste år skal jeg gå på ADE - Aarhus Dance Education og fortsætter deltid på Vedersø Idrætsefterskole, som danselærer. Jeg glæder mig meget til at have VGF Movement og til at dele ud af min erfaring og lysten til at bevæge mig. 

 

Jeg glæder mig til at se jer derude til fortræningen. 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG HOLDET!
 

Aldersgruppe: 17 + (kun drenge)

Sted: Springcenteret - Idrætscenter Vest 

Opstart: Fortræning søndag d. 20. august 2023 kl. 13.00 - 16.00 og første træning d. 27. august 2023 kl. 13.00 - 16.00

Herefter: Ca. hver 3. søndag kl. 13.00 - 16.00

Kontingent: 1800 kr. som betales over to rater Instruktør: Sebastian Juan - 2280 4031
 
 

Find os på:

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN