HOLD 081
 
TeamGym - Minipiger
 

Dette er et udtaget hold. Tilmelding efter udtagelsen.

TeamGym er en gymnastik- og konkurrenceform, der udfordrer både det mentale og det fysiske, da der både konkurreres i bane, trampet og rytme.
Vi udvikler pigernes springteknik, motorik, smidighed, styrke samt deres sociale kompetencer gennem træning og disciplin i strukturerede og trygge rammer. Dette som forberedelse til at deltage både i TeamGym konkurrencer og “Tumbling for alle” samt opvisninger.
I TeamGym er den sociale del af gymnastikken mindst lige så vigtig som den gymnastiske, og vi ønsker at skabe et stærkt sammenhold blandt pigerne. Det er vigtigt for os, at pigerne føler sig trygge ved hinanden, da det er med til at udvikle og motivere den enkelte. Vi vil derfor arrangere weekendtræninger og sociale udflugter mm flere gange i løbet af året.
 
Ønsker du at træne allround gymnastik på et stærkt socialt hold - så er TeamGym Minipiger det helt rigtige gymnastikhold for dig.
 
De første 7-8 træninger i sæsonen vil være prøvetræninger. Vi vil herefter vurdere, hvilke piger, der er parate til at blive en del af holdet.
 
I tilfælde af, at du ikke kommer på holdet TeamGym Minipiger anbefaler vi, at du forud for opstart d. 13. august har tilmeldt dig Tumbling Grundholdet (hold 052), så du er sikret en plads på et hold i foreningen.
 
Aldersgruppe: 8-12 år (fødselsår 2007-2011) - kun piger!
  
Sted: Lægården Efterskole og Idrætscenter Vest.
 
Opstart: Tirsdag d. 13. august 2019 klokken 17.45-19.15 på Lægården Efterskole
 
Herefter:
Tirsdag kl. 17.45-19.15 Lægården Efterskole
Onsdag kl. 17.45-19.15 Lægården Efterskole
Søndag kl. 13.30 - 16.00 Idrætscenter Vest (denne træning er frivillig).
 
Kontingent: 3000,- som betales over 2 rater. Der må påregnes en ekstrabetaling til konkurrence-/opvisningsdragt.
 
 
 
 
Om holdet:
På holdet vil der være krav til et vist gymnastisk niveau, hvor pigerne som udgangspunkt skal kunne lave araberspring på banen samt salto i trampetten. Derudover skal de gerne kunne eller være tæt på at kunne lave kraftspring og flik.
Det forventes at pigerne møder til hver træning, da disse er grundlaget for holdets udvikling frem mod konkurrencer.
Ved afbud informeres trænerne pr. sms eller telefon.
 
Holdet vil bestå af 20 udtagede piger i alderen 8-12 år.
 
Udover træning og konkurrencer deltager holdet i VGF’s hjemmeopvisning på Døesvej, Holstebro Gymnastikforenings hjemmeopvisning i Idrætscenter Vest samt Holstebros forårsopvisning i Gråkjær Arena.
 
Bag om holdet:
TeamGym Minipiger har et år på bagen og er et samarbejde mellem Vestjysk Gymnastikforening og Holstebro Gymnastikforening. Vi vil bestræbe os på at opretholde gymnastikglæden samt fortsætte det gode samarbejde som hidtil.

Vel mødt!
 
 
 
Instruktør: Christina Balslev Volshøj - frkbalslev@gmail.com - 23 24 27 11
 
Instruktør: Hannah Bergmark - 60 55 90 50 
 
Instruktør: Trine Andersen - 60 93 44 49
 
 
 
Find os på:

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN