Klubmodul henter siden
Spring for børn
Bronx Kids | 050
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Hold 037 - Hoptimisterne - 11-15 år
Hold 050 - Bronx Kids - Tumbling - 10-16 år (kun drenge)  
Læs mere

Bronxkids er et gymnastikhold for både drenge og piger i aldersgruppen 10-16 år, som ønsker at udvikle sig inden for gymnastikverdenen og samtidig have det sjovt. Gymnastik er ikke firkantet, og der er derfor utallige muligheder for, hvordan træning og spring kan sammensættes. Holdet har stort fokus på at udvikle gymnasternes niveau og kreativitet og dermed skabe gymnaster med gode tekniske færdigheder. Bronxkids er altså holdet for dig, som vil udforske forskellige aspekter af gymnastikken, såsom powertumbling og forlæns spring i minitrampolin med mere.

Du skal være en øvet gymnast og have styr på grundteknikkerne. Vi forventer desuden, at du er villig til at yde en indsats og lære nyt.


KLIK HER FOR AT MELDE DIG PÅ HOLDET!

Springmæssigt skal du kunne lave:

-  Barani (Forlænder med en ½ skrue)

-  Araber flikflak

På holdet springer vi:

-  Bane, stortrampolin, minitrampolin og andre teknikstationer med fokus på at skabe en alsidig gymnast.

Der vil komme to prøvetræninger, hvor vi trænere vurderer, om gymnasten lever op til de stillede krav. Hvis dette ikke er tilfældet, så henviser vi gymnasten til et af de mange andre gode muligheder i VGF89, så gymnasten kan udvikle sig på et mere passende niveau og dermed blive klar til næste sæson på Bronxkids.

 

Aldersgruppe: 10 - 16 år - piger og drenge

 

Sted: Springcenter - Idrætscenter Vest Kontingent: 1800,- betales over 2 rater Opstart: Fredag d. 13. august og 19. august 17.00 til 19.00 og derefter er næste træning d. 3. september 17.00 til 19.00! Efter den 3. september, trænes der igen hver fredag! Altid på Idrætscenter Vest!
Startdato
13.08.2021
Slutdato
01.07.2022
Pris
1800,00 kr.

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN