HOLD 082
 
TeamGym - Juniorpiger
 

TeamGym er en gymnastik- og konkurrenceform, der udfordrer både det mentale og det fysiske, da der både konkurreres i bane, minitrampolin og rytme.

Vi udvikler gymnasternes springteknik, motorik, smidighed, styrke samt deres sociale kompetencer gennem træning og disciplin i strukturerede og trygge rammer. Dette som forberedelse til at deltage både i TeamGym konkurrencer og opvisninger.

Ønsker du at træne allround gymnastik på et socialt hold - så er TeamGym Juniorpiger det helt rigtige gymnastikhold for dig.

De første 4 træninger i sæsonen vil være prøvetræninger.

Til prøvetræningerne lægges der stor vægt på, at gymnasten deltager aktivt i træningen og vil lære, kan koncentrere sig, samt høre efter og forstå en besked. Holdsammensætningen sker efter færdighedsniveau, udviklingspotentiale og træningsmoral. Vi vil efter de første 2 ugers prøvetræning vurdere, hvilke gymnaster, der er klar til at blive en del af holdet. Vilje, træningsmoral og udviklingspotentiale vejer højere end færdighedsniveau.

Udtagelse kan forekomme ved behov. 

Om holdet:

Det er ikke et krav, at du har gået til gymnastik i mange år, men holdet er et øvet hold. Der stilles krav til et vist gymnastisk niveau med udgangspunkt i, at man kan lave vejrmølle og araberspring på banen, salto i minitrampolin samt være tæt på eller kunne kraftspring eller flik.

Det forventes, at pigerne møder til hver træning, da disse er grundlaget for holdets udvikling frem mod konkurrencer. Deltagelse i konkurrencerne afhænger af fremmøde, indsats og rytmisk forståelse(momenter). Der må ligeledes forventes en del hjemmetræning op til konkurrencerne.

Ved afbud informeres trænerne pr. sms.

Holdet vil som udgangspunkt bestå af 10-20 piger i alderen 13-16 år.
Træningen sker sammen med hold 081 TeamGym Minimix.

Udover træninger og konkurrencer deltager holdet i VGF’s forårsopvisning på Døesvejens Fritidscenter og DGI Vestjyllands forårsopvisning i Gråkjær Arena.


Vel mødt!

 

 

Aldersgruppe: 13-16 år (Fødselsår 2008 - 2005)

Sted: Idrætscenter Vest og Døesvejens Fritidscenter

Opstart: Tirsdag d. 10. august 2021 klokken 17.00-19.00 på Døesvejens Fritidscenter

Herefter: Tirsdage kl. 17.00-19.00 på Døesvejens Fritidscenter

Søndage kl. 14.00-16.00 på Idrætscenter Vest

Kontingent: 2880,- som betales over 2 rater. Der må påregnes en ekstrabetaling til konkurrencedragt.

 
 
 
Holdansvarlig: Mikael Aaes Lykke - 31 72 20 82 - mikaellykke@live.dk

Instruktører: Hanna Bergmark, Mads Jacobsen, Emily Nielsen & Trine Andersen

 
Find os på:

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN