HOLD 081
 
TeamGym - Minimix
 

TeamGym er en gymnastik- og konkurrenceform, der udfordrer både det mentale og det fysiske, da der både konkurreres i bane, minitrampolin og rytme.

Vi udvikler gymnasternes springteknik, motorik, smidighed, styrke samt deres sociale kompetencer gennem træning og disciplin i strukturerede og trygge rammer. Dette som forberedelse til at deltage både i TeamGym konkurrencer og opvisninger.

Ønsker du at træne allround gymnastik på et socialt hold - så er TeamGym Minimix det helt rigtige gymnastikhold for dig.

De første 4 træninger i sæsonen vil være prøvetræninger.

Til prøvetræningerne lægges der stor vægt på at gymnasten deltager aktivt i træningen og vil lære, kan koncentrere sig, samt høre efter og forstå en besked. Holdsammensætningen sker efter færdighedsniveau, udviklingspotentiale og træningsmoral. Vi vil efter de første 2 ugers prøvetræning vurdere, hvilke gymnaster, der er klar til at blive en del af holdet. Vilje, træningsmoral og udviklingspotentiale vejer højere end færdighedsniveau.

 Udtagelse kan forekomme ved behov.

Om holdet:

Det er ikke et krav, at du har gået til gymnastik i mange år, men holdet er et øvet hold. Der stilles krav til et vist gymnastisk niveau med udgangspunkt i, at man kan lave vejrmølle og araberspring på banen, salto i minitrampolin samt være tæt på eller kunne kraftspring eller flik.

Det forventes, at gymnasterne møder til hver træning, da disse er grundlaget for holdets udvikling frem mod konkurrencer. Deltagelse i konkurrencerne afhænger af fremmøde, indsats og rytmisk forståelse. Der må ligeledes forventes en del hjemmetræning op til konkurrencerne.

Ved afbud informeres trænerne pr. sms.

Holdet vil som udgangspunkt bestå af 10-16 gymnaster i alderen 9-13 år.
Træningen sker sammen med hold 082 TeamGym Juniorpiger.

Udover træning og konkurrencer deltager holdet i VGF’s hjemmeopvisning på Døesvej og Holstebros forårsopvisning i Gråkjær Arena.


Vel mødt!
 

 
 
 
Aldersgruppe: 9-13 år (fødselsår 2008-2011) - kun piger og drenge!
  
Sted: Idrætscenter Vest og Døesvejens Fritidscenter
 
Opstart: Tirsdag d. 10. august 2021 klokken 17.00-19.00 på Døesvejens Fritidscenter
 
Herefter:
Tirsdage kl. 17.00-19.00 på Døesvejens Fritidscenter
Søndage kl. 14.00-16.00 på Idrætscenter Vest
 
Kontingent: 2400,- som betales over 2 rater. Der må påregnes en ekstrabetaling til konkurrence-/opvisningsdragt.
 
 
 
 
Holdansvarlig: Hanna Bergmark  - 60 55 90 50 - hannabergmark@hotmail.com
 
Instruktør: Mads Jacobsen, Trine Andersen, Tilde Sandbæk, Maria Lund Tarbensen
 
 
Find os på:

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN