HOLD 053
  
Tumbling og Performance 
 

Har du lyst til at lave gymnastik på et opvisningshold, hvor der hovedsageligt vil blive arbejdet med powertumbling og rytmiske sekvenser, så er "Tumbling og Performance" måske noget for dig. 


"Tumbling og Performance" er et udtaget hold for piger og drenge i alderen 9-14 år, som brænder for gymnastikken og har lyst til at dygtiggøre sig indenfor både tumbling og rytmisk gymnastik. Vi vil træne målrettet frem mod opvisningssæsonen, hvor vi skal ud og lave en masse opvisninger. Der vil desuden være mulighed for at deltage i "Spring for alle", en begynderkonkurrence indenfor powertumbling, 2 gange i løbet af sæsonen.  


Holdet vil som udgangspunkt være delt op i to niveauer inden for spring. Rytmen vil ikke blive niveauopdelt, men gymnaster vil stadig have rytme i mindre grupper. Gymnasterne vil i starten af sæsonen blive inddelt i to grupper efter springniveau. Rytmedelen vil ikke ligge på faste dage. 


Der er ikke mødepligt på holdet, men vi har en klar forventning om mødestabilitet, da holdet netop er for de gymnaster, der brænder for gymnastikken. Man skal desuden være opmærksom på, at fravær vil gå udover ens niveau, ligesom gymnasterne selv er ansvarlige for at indhente det rytme, som de eventuelt går glip af ved fravær. Gymnasterne skal desuden være klar til at afsætte alle weekender i slut februar samt hele marts måned til gymnastikopvisninger. I løbet af foråret vil holdet deltage i 7-9 opvisninger.  


Vi står for træningen og tilbyder faciliteter, der skal gøre det muligt for dig at blive en dygtig gymnast. Du kommer med lysten til at lære og en bevidsthed om, at du selv har ansvar for egen læring. 


Klik her for at tilmelde dig holdet 


Aldersgruppe: 9-14 år - piger og drenge

Sted: Idrætscenter Vest - Springcenter


Udtagelsestræning:

Tirsdag d. 9. august 2022, klokken 16.00 – 18.00 (fortræning)

Torsdag d. 11. august 2022, klokken 16.00 – 18.00 (fortræning)

Søndag d. 14. august 2022, klokken 12.00 – 14.00 (UDTAGELSE)

Herefter:

Tirsdage klokken 16.00 - 18.00

Torsdage klokken 16.00 - 18.00

Søndage klokken 12.00 - 14.00

Kontingent: 3950 kr. inkl. konkurrencegebyr. Betales over to gange. Ud over kontingent skal der påregnes udgifter til opvisningsdragt og træningsdragt.

Spring på "Tumbling og Performance" 

På holdet vil vi som udgangspunkt arbejde med følgende spring: 

- Araberspring 

- Flikflak 

- Whip 

- Slutspring: lukket salto, hoftebøjer, strakt, skrue, dobbeltroterende 

Styrketræning, smidighed, teknik, timing og spændstighed vil også indgå i den daglige træning. 

Til udtagelsen laves der en individuel vurdering ud fra ovenstående. Grundteknikker, træningsmentalitet, parathed, tidligere fremmøde og niveau ift. alder tages også i betragtning. 


Udtagelse til "Tumbling og Performance" 

Udtagelsen vil foregå over tre træninger i uge 32: tirsdag, torsdag og søndag. Det er vigtigt, at man deltager i alle tre træninger. Søndag aften får gymnasterne besked om, hvorvidt de er udtaget til holdet. 

Der udtages max. 30 gymnaster til holdet. 


Regler i hallen: 

- Du møder til tiden og er klar når træningen starter. Ved afbud eller forsinkelse har du skrevet en SMS til din træner i god tid. 

- Du har sat håret op og har gymnastiktøj på, når træningen starter. Du har derudover ikke smykker, ur eller lignende på. 

- Du har tisset af inden træning. 

- Drikkedunken står inde i hallen og er fyldt ved træningens start. 

- Du spørger om lov til at gå på toilettet. 

- Mobiler må IKKE bruges under træningen (medmindre du har fået lov af træneren). 

- Strømperne tages af, når træningen starter. Dog kan man have et par strømper liggende ved sin drikkedunk inde i hallen til udstrækning. 

- Ingen tyggegummi. 

- Ingen mad under træning. 

- ALLE hjælper med at slæbe redskaber. 

- Du møder op selvom du er skadet. 

- Vær mod andre, som du ønsker, de skal være mod dig. 

 

På holdet forventer vi, at du er villig til at yde en seriøs indsats og viser interesse for at udvikle dig. Vi lægger vægt på en god, velforberedt træning med veloplagte gymnaster, der bliver udfordret og udvikler sig til bedre gymnaster i en glad og positiv atmosfære. Vi lægger desuden stor vægt på det sociale fællesskab på holdet, og planlægger i løbet af sæsonen forskellige hyggelige arrangementer såsom juleafslutning, træningsweekend, pizzatræning og lignende. 

 

Vel mødt!


Holdledere og springansvarlige: Tim Lauridsen - timstigaard@gmail.com - 61 66 40 11 og Line Schrøder - 42 43 41 14 


Rytmeansvarlige: Sofie Klint - 61 68 77 36 og Ida Søndergaard - 25 13 30 14 

 

Holdkoordinator: Inger Spaabæk 


Hjælpeinstruktører: Emma Fleng, Adam Hedeholm og Anne Brask Andersen 

 
 
Find os på:
 

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN