HOLD 050

Bronx Kids! 

Bronxkids er et gymnastikhold for både drenge og piger i aldersgruppen 10-16 år, som ønsker at udvikle sig inden for gymnastikverdenen og samtidig have det sjovt. Gymnastik er ikke firkantet, og der er derfor utallige muligheder for, hvordan træning og spring kan sammensættes. Holdet har stort fokus på at udvikle gymnasternes niveau og kreativitet og dermed skabe gymnaster med gode tekniske færdigheder. Bronx Kids er altså holdet for dig, som vil udforske forskellige aspekter af gymnastikken, såsom powertumbling og forlæns spring i minitrampolin med mere.

Du skal være en øvet gymnast og have styr på grundteknikkerne. Vi forventer desuden, at du er villig til at yde en indsats og lære nyt.


KLIK HER FOR AT MELDE DIG PÅ HOLDET!

Springmæssigt skal du kunne lave:

- Barani (Forlænder med en ½ skrue)

- Araber flikflak

På holdet springer vi:

- Bane, stortrampolin, minitrampolin og andre teknikstationer med fokus på at skabe en alsidig gymnast.

Der vil komme to prøvetræninger, hvor vi trænere vurderer, om gymnasten lever op til de stillede krav. Hvis dette ikke er tilfældet, så henviser vi gymnasten til et af de mange andre gode muligheder i VGF89, så gymnasten kan udvikle sig på et mere passende niveau og dermed blive klar til næste sæson på Bronxkids.

 
Aldersgruppe: 10 - 16 år - piger og drenge
 
Sted: Springcenter - Idrætscenter Vest
 
Kontingent: 1800,- betales over 2 rater. inkl. dragt 
 
Opstart: Fredag d. 13. august og 20. august 17.00 til 19.00 og derefter er næste træning d. 3. september 17.00 til 19.00! Efter den 3. september, trænes der igen hver fredag! Altid på Idrætscenter Vest!
 
 
Vel mødt!


Holdansvarlig: Martin Damgaard - 24 81 66 61 - Martin-Damgaard@hotmail.com
 
Instruktører: Anders Skifter, Jonas Damgaard, Agash Ragunathan og Lea Sønderskov
 
 
Find os på:
 

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN