HOLD 040
 
VGF Deluxe 20+ mix hold

VGF Deluxe er for dig, der elsker gymnastik og ønsker at dyrke det sociale fællesskab. Holdet er et mix-hold, hvor træningerne opstartes sammen og derefter deles op i rytme og spring.

På rytmesiden er der fokus på grundgymnastikken, den fysiske træning samt inspiration fra dansens verden. Derudover skal vi også lege og udfordres med et håndredskab. Vi vil tilrettelægge træningerne, så der vil være udfordringer for alle.

På springsiden er der fokus på springgymnastikken. Vi sammensætter træningerne, så alle kan være med uanset niveau og bliver udfordret på det individuelle niveau, teknik og styrke, alt sammen med hyggen som første prioritet. På springsiden vil der være rytmiske sekvenser som vil indgå i opvisningsprogrammet.

Hvad enten du er nybegynder eller øvet gymnast, har vi plads til alle! Så har du lysten til at lære noget, og synes det ovenstående lyder som noget for dig, så mød op til første træning!

I løbet af året vil der være en del sociale arrangementer bl.a. ekstra træninger opvisninger og fester. Der skal påregnes mellem 4-7 opvisninger/stævner. Datoerne for dette vil blive lagt op hurtigst muligt efter sæsonstart.

(Der er selvfølgelig mødepligt til alle træninger og opvisninger/stævner).

Holdet skal afsted til Landsstævne i Svendborg 2022, hvor vi skal vise vores opvisningsprogram samt have nogle hyggelige dage sammen. Dette håber vi selvfølgelig, at alle har lyst til at bakke op om!

Så hvis du gerne vil udfordres og have nogle sjove træninger, så mød op på VGF Deluxe, og se om dette kunne være holdet for dig.

Vi glæder os til at se dig! 

 


 
Aldersgruppe: 20+ år - mænd og kvinder
 
Sted: Idrætscenter Vest, hal 2 (ÆNDRET!)
 
Opstart: mandag den 23. august 2021 kl. 20.00 - 22.00 på Døesvejens Fritidscenter
herefter mandage kl. 20.00 til 22.00
 
Kontingent: 1400,- som betales over 2 rater
Har man gået på holdet i sæson 20/21 har man allerede betalt for dragten og skal dermed kun betale 1. rate.
 
Holdansvarlig: Natacha Rødbro Bengtsen - 23 66 17 25 - nrbengtsen@hotmail.com

Instruktører: Jane Hviid, Thomas Manbjerg, Mikael Aaes Lykke, Mie Rathkjen, Martin Damgaard 
 
 
Find os på:

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN