HOLD 040
 
VGF Deluxe 21+ , mix - NYT HOLD!

VGF Deluxe er for dig, der elsker gymnastik og ønsker at dyrke det sociale fællesskab. Holdet er et mix-hold, hvor træningerne opstartes sammen og derefter deles op i rytme og spring.

På rytmesiden er der fokus på grundgymnastikken, den fysiske træning samt inspiration fra dansens verden. Derudover skal vi også lege og udfordres med et håndredskab.

På springsiden er der fokus på springgymnastikken. Vi sammensætter træningerne, så alle kan være med uanset niveau, og bliver udfordret på det individuelle niveau, teknik og styrke, alt sammen med hyggen som første prioritet. På springsiden vil der være rytmiske sekvenser som vil indgå i opvisningsprogrammet. 

Hvad enten du er nybegynder eller øvet gymnast, har vi plads til alle! Så har du lysten til at lære noget, og synes det ovenstående lyder som noget for dig, så mød op til første træning! Vi vil tilrettelægge træningerne, så der er udfordringer for alle.

I løbet af året vil der være en del sociale arrangementer bl.a. ekstra træninger opvisninger og fester. Der skal påregnes mellem 4-7 opvisninger/stævner. Datoerne for dette vil blive lagt op hurtigst muligt efter sæsonstart.

(Der er selvfølgelig mødepligt til alle træninger og opvisninger/stævner).

Holdet skal afsted til Landsstævne i Svendborg 2021, hvor vi skal vise vores opvisningsprogram samt have nogle hyggelige dage sammen. Dette håber vi selvfølgelig, at alle har lyst til at bakke op om!

Så hvis du gerne vil udfordres og have nogle sjove træninger, så mød op på VGF Deluxe, og se om dette kunne være holdet for dig.

Vi glæder os til at se dig.


 
Aldersgruppe: 21+ år - drenge og piger
 
Sted: Døesvejens Fritidscenter - Hallen og Holstebro Gymnasium Hallen
 
Opstart: mandag den 24. august 2020 kl. 20.00 - 22.00 på Døesvejens Fritidscenter
herefter mandage kl. 20.00 til 22.00
 
Kontingent: 1400,- som betales over 2 rater
 
 
Holdansvarlig: Natacha Rødbro Bengtsen - nrbengtsen@hotmail.com

Instruktører: Jane Hviid, Thomas Manbjerg, Anders Jacobsen
 
 
 
Find os på:

Om VGF89 - Vestjysk Gymnastikforening

KUN MED BREDDEN - FÅR VI ELITEN